Hoe de beste meesteres van 6 redenen worden waarom je masturbatie nodig

Hoe de beste meesteres geworden: 6 redenen waarom masturbatie je nodig heeft

Mythen rond masturbatie is genoeg, en nieuwe permanent zichtbaar. Onlangs is bijvoorbeeld een seksuoloog en psychotherapeut heeft een verklaring afgelegd: Vibrators – Evil! En leidde een voorbeeld uit de praktijk: haar patiënt verwierf de clitoris stimulator en leerde ervaring orgasmen met haar echtgenoot. De gebruikelijke levende man van de concurrentie kon er niet tegen: vingers en tongen waren een meelijwekkend overeenkomst dat de nieuwe silicone vriend wist hoe.

Maar na alles, het is volledig optioneel te Satisfyer of Gvibe kopen om te gaan met je clitoris beter dan de man. Geen wonder dat Coco sex treinen beginnen vaak met: “Nou, meisjes, zonder een man, natuurlijk, krijgen een orgasme is makkelijker, maar vandaag zullen we leren om het te doen met hen.”. Letsel je begint te denken: en is niet schadelijk voor masturbatie? Haar groeide op in zijn handen, natuurlijk, mythe, maar of het zal leiden tot het feit dat je wennen aan het krijgen van een orgasme alleen in de “solo” -modus?

Maar in werkelijkheid is de situatie precies het tegenovergestelde: masturbatie is niet schadelijk, maar nuttig. En hier zijn vijf belangrijke redenen waarom het niet de moeite waard verwaarloosd.

Je weet zelf beter

Gehoord over het spel “waar de clitoris?»Deze vraag op dating sites Vrouwen vragen mannen belooft een afgeschermde cunnilingus, en dan genieten van de antwoorden. Er zijn de meest ongelooflijke: van “in Rostov” naar “Iedereen op verschillende manieren”. Het blijft alleen de karikatuur te roepen over de arts en de vrouw van Midasa: “Vreemd, alles ziet eruit als een gouden. Met uitzondering van de clitoris.

Het heeft geen zin om te wachten dat een prachtig liefhebber zal blijken uit de darm van Tinder, die precies weet hoe om je plezier geven. De clitoris, natuurlijk, is nog niet groeide onder de knie, maar iets heeft gelijk: we zijn allemaal verschillend en houden van verschillende dingen. En masturbatie is nodig door ieder van ons om erachter te komen welke.

U zult genieten van jezelf meer

We hebben allemaal de tijd te inspireren dat we onvolmaakt zijn: er hangt, weert, dan is de vraag of het is – onberispelijk meisjes met covers en schermen! Maar orgasmes zijn een grote gelijkmaker dat maakt je niet vergeten dat het lichaam is een eindeloze bron van genoegens. En in ieder geval is het daarom de moeite waard liefde en waarderen hoe het eruit ziet.

Je lichaam bestuderen, aandacht voor hem, genieten van ze – deze zijn klein, maar zeer belangrijke stappen om zelfrespect te verhogen. En zelfs een geweldige manier om je eigen seksualiteit te voelen.

Je kunt gemakkelijk perioden overleven zonder seks

Heb je ooit gehoord over de biatleet, die in het buiten het seizoen gooit al de trainingen met de woorden: “Elke classes zonder ski’s zal mij voorkomen dat de invoering van de volgende winter plaat!”? Denk dat masturbatie echte seks zal voorkomen, net zo belachelijk.

Integendeel, het zal in staat stellen om in vorm te blijven: het zal delen van de hersenen stimuleren die seksueel verlangen voeden, en het werk van genitale organen behouden door het gewone bloedtij. Masturbatie is een geweldige output als je partner ver of is gebeurd door het ‘buiten het seizoen’ wanneer het oude vriendje al het voorvoegsel “EX” heeft ontvangen, en het nieuwe nog niet is verschenen.

Je zult jezelf stemming kunnen opheffen, ontdoen van stress en zelfs pijn

Orgasmes zijn niet alleen aangenaam, maar ook nuttig: vrijgegeven dopamine en oxytocine verhogen de stemming en verbeteren het leven als geheel, en niet slechts een paar minuten. Masturbatie is niet alleen een plezier, maar ook de mogelijkheid om stress te verwijderen, het verbeteren van de slaap, fysiek en emotioneel te ontspannen.

Dit is nog niet alles: masturbatie kunt u de aanvallen van menstruatiepijn te stoppen, en soms de afkorting van de spieren bekken en de baarmoeder redt zelfs viagra zonder voorschrift van pijn in de rug. Ook het orgasme voorkomt infecties van de urinewegen, “wassen” bacteriën.

Regelmatige belasting op de spieren die betrokken zijn bij een orgasme leidt tot hun versterking, en daarom, voor een betere seks en meer “ontslag”. En als dit alles niet motiveren om masturbatie, we weten niet eens wat anders te zeggen!

Je zal het makkelijker zijn om een ​​goede partner te kiezen

Een vrouw die geen orgasme heeft ervaren maakt het gemakkelijk om haar problemen te overtuigen. Maar met degene die het spelen krijgt het in een paar minuten, zal dit nummer niet voorbij: ze weet precies dat het geval is in het geheel niet. Zo’n meesteres zet geen verschillende poses en praktijken onder het mom: “Al mijn meisjes hield!”

Een vrouw die regelmatig masturbeert, zijn goed bestudeerd arsenaal, met inbegrip van de lijst van wat ze niet graag. Masturbatie is niet alleen een orgasme, maar ook een manier om echt goede liefhebbers van degenen die zich alleen maar voorstellen onderscheiden.

U zult de beste meesteres

Als je weet dat het je plezier geeft, en u kunt deze man leren, zul je in bed meer ontspannen, zelfverzekerd en kalm. En vertrouwen is een uitstekende bron die kan worden gebruikt op verschillende manieren. Want – experiment en probeer nieuwe praktijken, wil je meer tijd besteden aan uw partner en emotionele band met hem.

Toch zal Jackpot stil en je vriendje, omdat hij niet hoeft te zoeken naar de manier om te zoeken naar manieren om u tevreden te stellen en zorgen de mislukking, en dit is voor mannen lieve.

Geen tekortkomingen van masturbatie. En als iemand opeens een man verloor in de vibratorwedstrijd, dan is het geen nieuw speeltje. Het is heel goed mogelijk, tot een doordachte studie van het solo-regime van zijn partner was er gewoon geen orgasmes. En de geliefde mogen niet tevredener weggooien en zich verheugden dat er zo’n eenvoudige en gegarandeerde manier is om samen te genieten.

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *